2 כוסות קוואקר עדין

1 כוס קוקוס

1 כוס קמח מלא

1 א. אפיה

200 גר' חמאה

1 ביצה

1 כוס סוכר חום

1 כוס אגוזים

1 כף סילאן/דבש

1 כוס שוקולד צ'יפס

מערבבים את כל החומרים היבשים.

ממיסים חמאה+סילאן ומוסיפים לחומרים היבשים

לאחר מכן מוסיפים ביצה ושוקולד צ'יפס.

ליצור כדורים קטנים ושטוחים אופים כ-20 דקות ב-180 מעלות.

(הקוואקר עשיר מאוד בויטמינים מקבוצת B ומשרה תחושה של רוגע)

מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו