אני מאמין שלכל מאכל יש את הזמן והטיימינג שלו. יש מאכלים שכיף לאכול בבוקר ויש כאלה בצהריים, אחרים הכי כיף לאכול בערב ובנינו, מי מאיתנו לא אוכל בערב?

את המאכל שהחלטתי לכתוב עליו השבוע אני אוהב לאכול בערב ועוד יותר להזמין הביתה
ולאכול אותו במיטה, מול המחשב נייד ועם הידיים. אני מדבר על הסושי, שפרץ לחיינו בסערה 
ב- 15 השנים אחרונות, למרות שניתן היה גם למצוא אותו הרבה קודם.
ביבנה יש מספר סושיות חלקן בזכיינות של רשתות גדולות. סושי וויט, שאכתוב עליה השבוע,
היא עסק פרטי שאותה הקים חייקה אדרי, יבנאי במקור, שיש לו ידע נרחב בתחום.
המיקום בתחנת הדלת אלונית, הצמודה למחלף כביש 4, מאפשר נגישות לעובדי המפעלים באיזור תעשייה וגם לאלה שהחליטו לעצור ביבנה בדרכם לצפון או לדרום.
המנות אצל חייקה טובות וטעימות האורז העגול שבתוך הסושי רך וטעים וגם יציב ולא מתפרק מהר מידי.
הטריות בירקות ובסלומון המעושן מורגשת והמוצר המוגמר יוצא טעים וברמה גבוהה בקנה מידה ארצי.
את הסושי שלי אני אוהב לטבול ברוטב ספייסי של המקום, שהוא מעט פיקנטי וכיפי.
עוד מילה טובה מגיע לסושי וויט על האריזה. חייקה כבר שנים שולח את ההזמנות בתיק בד יפה ואיכותי עם הלוגו של המקום. מה שטוב, כמובן, לאיכות הסביבה, מכבד את המשלוח וחוץ מזה תמיד כיף להשתמש בתיק כזה לדברים אחרים, במיוחד שהוא שחור ואלגנטי. הייתי ממליץ לעוד בעלי עסקים בעיר לשלוח אוכל בצורה הזאת, זה סוג נפלא של מיתוג ופרסום וגם אסטטי מאוד מה שלא לפחות חושב מהאוכל שאתם שולחים.
החלל הפנימי של המסעדה לא גדול, אבל פרקטי מאוד. מסודר ומעוצב להפליא, מכניס אותך היטב לאווירה ולאכול המוגש במקום.
העובדים מקצועיים מאוד ובשום משלוח בשנים האחרונות לא התפספס לי שום פריט או רכיב במנה או בהזמנה.
עוד חשוב לציין לעומת מקומות אחרים שהמשלוח הוא בחינם לגמרי ומחיר מינימום הזמנה הוא מהנמוכים בעיר ועומד על 45 שקלים בלבד.
כך שגם אם אתם רוצים להזמין מנה אחת ושתיה, כמו שקורה אצלי הרבה, אז זה בהחלט אפשרי.


אחרי שנים רבות של עבודה והצלחה בעיר פתח חייקה אדרי לא מזמן סניף נוסף בקריית גת.

סושי וויט מתכננת להפוך לרשת גדולה יותר גם בשנים הקרובות. אז 'משיאגלה' (בתאבון ביפנית) שבת שלום וחג פורים שמח.

רול מאקי סלומון (8 יחידות) 31 
קומבינצית וויט (12 יחידות) 44 
כשרות: יש
משלוחים: יש

 

מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו