מרכיבים ל4 מנות

4 יחידות עלי סיגר (אגרול )

50 גרם קשיו קלוי

50 גרם פיסטוק קלוף וקלוי

50 גרם צימוקים

50 גרם אגוזי מלך קלויים

50 גרם אגוזי לוז קלויים וקלופים

50 גרם שקדים לבנים קלויים

5 כפות סוכר

קורט קינמון

קורט גינגר

קורט מוסקט

מעט ציפורן

2 כפות דבש

3 כפות יין מתוק

1 כף אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1. ממיסים את הסוכר במחבת יבשה ונקייה עד להיווצרות קרמל.

2. מוסיפים את הג'ינג'ר, הדבש והפיצוחים. מתבלים ומוסיפים את היין המתוק.

3. ממלאים בכל עלה סיגר כ-100 גר' מהמלית ומגלגלים לסיגר ארוך (כמו אגרול) מדביקים את הקצוות בבלילת קמח ומים ומטגנים בשמן עמוק וחם. מגישים חצוי. מטפטפים מעל סילאן ובוזקים אבקת סוכר.

מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו