מק -צמחוני וכשר לפסח - המבורגר מחלומי ופורטבלו

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('87d465db-cc71-4148-afe2-0a30d6633eb2','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('87d465db-cc71-4148-afe2-0a30d6633eb2','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15]]);})

פטריות פורטבלו במקום לחמנייה ונתח עסיסי של חלומי במקום קציצת הבשר. ללקק את האצבעות!
היתרונות בריאותיים הן תירוץ במקרה של המתכון המגרה הזה.

מצרכים:

4 פטריות פורטבלו ללא הבסיס

3 כפיות חומץ בלסמי

2 כפיות שמן זית

2 פרוסות חלומי

צרור עלי בזיליקום טריים

מלח ופלפל

אופציונלי: ביצה

 

אופן ההכנה:

ערבבו בקערה את החומץ ושמן הזית, וטבלו את הפטרייה בתערובת.

צלו את הפטריות במחבת פסים או על האש. כשהן מגירות נוזלים, הפכו אותן וצלו לעוד 2-3 דקות. 

צלו את גבינת החלומי עד שהיא משחימה.

הרכיבו את ההמבורגר: שימו את הגבינה על הפטרייה, הוסיפו את עלי הבזיליקום והעגבנייה, תבלו במלח ופלפל וסגרו עם פטרייה נוספת.

אופציונלי: המהדרין יוסיפו ביצת עין הפוכה.


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה