מנה הצגה לחג השבועות - לחם ממולא פרושוטו ופסטו

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0ffc704e-2c15-46a4-9e3f-f00cb2f7a2fe','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,41061,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ffc704e-2c15-46a4-9e3f-f00cb2f7a2fe','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,41061,'Image','');},15]]);})

ההכנה לוקחת שתי דקות, ועוד כמה דקות חימום בתנור, אבל יש סיכוי טוב שהלחם הזה, המתפקע מרוב גודיז, יגנוב את ההצגה על שולחן הבראנץ. מתאים לצד גביע יין לבן.באדיבות חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם

צילום ועיצוב רונן מנגן ועמית פרבר

מרכיבים:

1 לחם מחמצת - בחרו כיכר לחם לא גדולה ובעלת צורה נאה.

200  גרם גבינת עיזים חתוכה לקוביות

150 גרם גבינת צ'דר מיושנת חתוכה לקוביות

100 גרם פרושוטו פרוס דק וקרוע לרצועות

6-5  כפות ממרח פסטו

2  בצלים ירוקים פרוסים דק

 אופן ההכנה:

 מחממים תנור ל-180 מעלות. חורצים את הלחם בצורת שתי וערב — כמעט עד התחתית. מורחים פסטו בכל החריצים ומטמינים בהם קוביות גבינה ורצועות פרושוטו. אופים כ-12 דקות עד שהגבינות מבעבעות, מפזרים בצל ירוק ומגישים מיד.

באותה שיטה מכינים:  לחם קפרזה מורחים בחריצי הלחם ממרח עגבניות מיובשות שותלים כדורי בייבי-מוצרלה ועלי בזיליקום ואופים בתנור עד שהגבינה נמסה. מזלפים מעט שמן זית ומגישים מיד.


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה