מתכונים ללא גלוטן - לחמניות טחינה וסילאן

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e3e93364-8054-447f-9b38-a0c397ce9ff7','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,41061,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e3e93364-8054-447f-9b38-a0c397ce9ff7','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,41061,'Image','');},15]]);})

לחמניות טחינה וסילאן ללא גלוטן בתוספת אגוזי מלך קצוצים גס. באדיבות האתר מילון האוכל של ישראל - Food Dictionary

לחמניות טחינה וסילאן

מצרכים למתכון (12 מנות/יחידות, 40 גרם למנה\יחידה)
 
טחינה גולמית - 6 כפות - סה"כ (90 גרם), אפשר גם משומשום מלא.
 
4 ביצים גודל Large
 
סילאן ללא תוספת סוכר - 3 כפות - סה"כ (66 גרם)
 
אבקת אפייה - כפית (5 גרם), כפית גדושה.
 
תרסיס שמן קנולה - 12 מנות - סה"כ (4 מ"ל)
 
אגוזי מלך - 1/2 כוס - סה"כ (45 גרם), קצוצים גס.
 
 
ציוד נדרש: תבנית 12 שקעים.


אופן הכנת המתכון:
1. לטרוף היטב את הביצים.
2. להוסיף את הטחינה הגולמית בהדרגה ולבחוש עד שמתקבלת בלילה חלקה. להוסיף את אבקת האפייה ואת הסילאן, להמשיך לערבב ולהוסיף את האגוזים.
3. לשמן תבנית שקעים בספריי שמן, לצקת את הבלילה לתוך השקעים עד 3/4 מהגובה ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות או עד להשחמה.
בתיאבון !


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה