מתכונים לפסח - חרוסת

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('40879652-f117-425c-ad04-b37a5ab3ae0f','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,41061,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('40879652-f117-425c-ad04-b37a5ab3ae0f','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,41061,'Image','');},15]]);})

כל אחד מכין חרוסת בצורה אחרת. הבסיס הוא תמרים ואגוזים אבל יש כאלה שאוהבים לשים צימוקים ופירות יבשים נוספים או להוסיף תבלינים כמו הל, ציפורן וזנגביל. יש כאלה שאוהבים להוסיף קוקוס טחון או שומשום קלוי.
המתכון באדיבות : 'מתכונים ב-10 דקות'

מתכונים לפסח - חרוסת

מצרכים (כמות של כוס מלאה בנפח 240 מ"ל):

250 גרם תמרים (זה יוצא בסביבות 10-11 תמרים. ממליצה על תמרים רכים סוג מג'הול)

חצי כוס שקדים גרוסים

חצי כוס אגוזים גרוסים

שליש כפית אבקת קינמון

תפוח עץ קלוף חתוך לקוביות

3-6 כפות יין אדום מתוק או תירוש

אופן הכנה:

-מסירים מהתמרים את הגרעינים ושמים במעבד מזון. מוסיפים את יתר החומרים וטוחנים למרקם אחיד. את היין מוסיפים בסוף ובהדרגה לפי המרקם שאוהבים.


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה