עוגת שוקולד בכוס

$(function(){setImageBanner('f7a2302b-3168-4a31-a5c2-7b95320428c0','/dyncontent/2024/9/5/b04035a5-d3d1-4f4d-bfd3-4abf634be667.jfif',18363,'קיבוץ השלשה אייטם כתבה ',525,78,false,41061,'Image','');})

לרגל יום האהבה הקרב ובא, חברת הרבלייף מציעה מתכון למנת קינוח מפנקת ורומנטית שמומלץ לאכול בשניים: עוגת שוקולד בכוס מועשרת בחלבון !

צילום יחצ הרבלייף

עוגת שוקולד בכוס:

רכיבים ( לכוס אחת- מנה אישית/ זוגית):

2 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם שוקולד של הרבלייף

1 כף מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

 4-7כפות של חלב דל שומן / חלב שקדים / סויה

1 ביצה

 

אופן ההכנה:

  1. לערבב את הביצה ואת הנוזלים בכוס קפה גדולה.
  2. להוסיף את הפורמולה 1 ואבקת החלבון, לערבב עד לקבלת מרקם אחיד .
  3. לשים במיקרוגל על עוצמה גבוהה במשך5 דקות ולהשאיר עוד דקה במיקרוגל להתקררות.
  4. אפשר להגיש עם פירות מלמעלה.

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה