קייטרינג בשרי ובכלל – לא רק להגיש אוכל... להגיש חוויה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('37443199-5ad1-43b3-8de7-026ee8a922c9','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,33990,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('37443199-5ad1-43b3-8de7-026ee8a922c9','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,33990,'Image','');},15]]);})

תלוי בסטנדרטים שלכם ותלוי בשלב ההפקה בו אתם מגיעים אל עניין הקייטרינג, אבל רבים מעורכי האירועים נוטים לפספס את המטרה העיקרית של קייטרינג לאירועים, ובמקום להשקיע את זמנם במחשבה כיצד הם יוצרים חוויית אוכל בלתי נשכחת, הם פשוט רוצים לבנות תפריט שימלא את צלחות האורחים ואת הבטן שלהם.

באירוע בו אתם צפויים להשקיע את הסכומים הגבוהים שהשקעתם אי פעם על חגיגה כלשהי ואולי בכלל, אתם בהחלט רוצים לוודא שהתוצאה היא מעבר לכמה שעות של ריקודים לפני שמכבים את האורות, ולשם כך יהיה עליכם לבחור את חברת הקייטרינג המתאימה, שמציעה קייטרינג בשרי לאירועים קטנים וגדולים, שמסוגל להציע שירותי קייטרינג בשטח, שיודעת להציע שירותי ערך מוסף כמו גרילמן פרטי לאירועים ובשורה התחתונה יודעת לייצר לא רק מנות בשר, אלא חוויית בשר לאורך ולרוחב.

חוויה שמורכבת מכמה וכמה מרכיבים

בסופו של דבר, חוויית בשר, בין במסעדה, בין בארוחה ביתית ובין באירוע, היא חוויה שחייבת להתבסס על שורה של מרכיבים, החל מכלי האוכל בהם מוגשת המנה, דרך טיב חומרי הגלם ומידת הטריות שלהם וכלה בתערובות התבלינים והרטבים. לתוספות ולמשקאות ישנה התרומה שלהם, אך הם עבור מנת בשר טובה מדי או רעה מדי, הם פשוט לא יכולים לשנות את התמונה.

כדי להשיג מטרה כזו של חוויית בשר, ישנה חשיבות רבה לנתחי הבשר בהם נעשה שימוש, למידת הטריות שלהם ברמה של שעות, לכמות השמן והתבלינים בה נעשה שימוש, לזמן הצלייה עד רמת השנייה הבודדת וכנראה שגם לאווירה שמסביב.

במילים אחרות, כדי להשיג מטרה כזו באירוע שלכם, לא תוכלו להסתפק בחברת קייטרינג בשרי סטנדרטית, ויהיה עליכם להביא מקצועני בשר אמיתיים, שיכולים לייצר עבורכם את החוויה הזאת לאו דווקא בעלויות גבוהות יותר.

שווה את המאמץ

המחשבה על יצירת מנת הבשר המושלמת יכולה להרתיע אתכם מעט, אבל אתם יכולים להתנחם בכך שזה נובע כנראה מחוסר הידע המקצועי שלכם בעולם הבשר. עבור גרילמן מקצועי מדובר במשימה מאוד מדויקת, מאוד מחייבת ומאוד תובענית אבל גם מאוד אפשרית ושגרתית עבורו. מן הסתם, הסיפור לא נגמר רק בגרילמן ומאחוריו צריך לעמוד מערך של שפים, אנשי צוות, אנשי קולינריה וכמובן מנהלים מקצועיים שמתווים את המטרות, את הסטנדרטים ואת עבודת הצוות.

זה פחות או יותר מה שאתם רוצים למצוא בחברת קייטרינג בשרי ולשם כך יהיה עליכם להיעזר בהמלצות וחוות דעת מקצועיות, להגיע לערבי טעימות, להגיע למשרדי החברה ואף לבקר במטבחים, לשוחח עם אנשי הצוות ולהבין מדבריהם את הסטנדרטים שמנחים אותם. זאת לא משימה פשוטה, אבל אם זו המשימה שתאפשר לכם להעניק לאורחים באירוע את חוויית הבשר האולטימטיבית, הרי שהיא בהחלט שווה את המאמץ.


 
$(function(){setImageBanner('d0567452-10be-444e-966c-455c9ec9784a','/dyncontent/2017/12/12/20467d86-4612-49fd-a8e8-466494a1b637.gif',3015,'עצמי עסקים',525,78,false,33501,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('d0d53ab0-52c3-4642-adc6-6da8cb3cdb2a','/dyncontent/2017/12/12/e9de5294-91aa-4b94-9177-d3c263a77bf6.gif',3011,'עצמי אירועים',525,78,false,33502,'Image','');})
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה