בית כנסת ומקווה טהרה חדשים בשכונת נאות-רבין
25.04.18 / 13:33

עיריית יבנה תקים בית כנסת חדש ברחוב הסירה שבשכונת נאות-רבין. בימים אלה פרסמה העירייה מכרז לביצוע עבודות להקמתו של בית הכנסת כולל עבודות פיתוח ברחוב

ראש העיר צבי גוב-ארי אמר השבוע כי הקמת בית הכנסת הינה חלק מתכנית העירייה למתן שירותים נאותים ומענה הולם לצורך חיוני של תושבי השכונה.
מדובר בבית כנסת נוסף בשכונה החדשה אשר יצטרף לבית הכנסת "היכל הידידות" הקיים ברחוב השייטים.
המועד האחרון להגשת הצעות הוא יום שני, ה-30/04/18 כאשר עפ"י המכרז סיום העבודות מתוכנן לפרק זמן של כ-12 חודשים ממועד בחירת הקבלן
מבנה מקווה ראשון בשכונה
בימים אלה מפרסמת העירייה מכרז חוזר לבנייתו של מקווה טהרה לנשים אשר יוקם ברחוב הצדף. סיור קבלנים יתקיים ביום שני, 07/05/18 והמועד האחרון להגשת הצעות קבלנים הינו ביום 17/05/18. מדובר במבנה מקווה ראשון בשכונה אשר מיועד לשרת את כלל תושבות העיר ולשפר את הנגישות למעוניינות בשירות זה. המקווה יפוקח על-ידי המועצה הדתית. ברחבי העיר מקוואות נוספים ברחובות התורמוס, שבזי, חבלבל והדקל.
