מיכאל אטיאס: השף שריגש את מיאמי בזמן הסופה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d4271726-26da-41c7-bfdb-f3935441b21a','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,31010,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d4271726-26da-41c7-bfdb-f3935441b21a','/dyncontent/2017/12/12/e9de5294-91aa-4b94-9177-d3c263a77bf6.gif',3011,'עצמי אירועים',525,78,true,31010,'Image','');},15]]);})
בראיון טרנס אטלנטי שיתפרסם מחר, מספר מיכאל אטיאס ליבניתון על הימים הקשים, קבלת ההחלטה לעזוב, הניסיונות להשיג דלק, הטיסות שנגמרו, החשמל והמים שנותקו, שדות התעופה הנטושים, הסופר שבו אזל כל המזון ובכל הבלאגן הזה, הוא גם מצא זמן לתרום לקהילה והאכיל במסעדה שלו לא פחות מ-500 אנשים – בחינם. סיפור מרתק על היבנאי שריגש את מיאמי. צפו בתקציר
$(function(){setImageBanner('bbc010c2-451d-4ad6-9ce7-c9dd131d07bf','/dyncontent/2017/12/12/e9de5294-91aa-4b94-9177-d3c263a77bf6.gif',3011,'עצמי אירועים',525,78,false,31012,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('ba14f659-9502-4465-97fc-a0b32fbe58b1','/dyncontent/2017/12/12/20467d86-4612-49fd-a8e8-466494a1b637.gif',3015,'עצמי עסקים',525,78,false,31013,'Image','');})
|
|
|
|