מתכון מפנק לקיץ -גליליות מקפא חלוה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c4569080-39bb-4442-8a9d-2f9302bab218','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c4569080-39bb-4442-8a9d-2f9302bab218','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15]]);})

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, יחד עם הקונדיטורית שמרית הילל, מגישים לרגל יום הגלידה הבינלאומי המצוין מידי שנה ב-1 ביולי, מתכון חגיגי ומפנק של גליליות מתוקות במילוי מקפא שמנת עם ממרח חלוה. גרסת הגלידה המענגת הזאת יכולה לשמש כקינוח, כמנת ביניים ולאירוח, להנאת כל המשפחה.

גליליות מקפא צילום נופר בוגנים

מצרכים (לכ-8 גליליות):

5 חלבונים

1/2 כוס סוכר

2 מיכלים שמנת מתוקה 38%

1 כוס ממרח שומשום וקוקוס של חברת "אחוה"

1 חבילת גליליות למילוי

100 גרם שוקולד מריר קצוץ

לקישוט: שערות חלוה, שוקולד מומס, שברי מרנג

אופן ההכנה:

  1. מקציפים חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  2. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת ומוסיפים את ממרח שומשום וקוקוס בהדרגה.
  3. מאחדים תערובות לקערה אחת בתנועות קיפול ומערבבים פנימה את שברי השוקולד.
  4. מעבירים לשק זילוף וממלאים את הגליליות.
  5. שמים במקפיא למשך שעה לפחות.  
  6. לפני הגשה מפזרים מעל שערות חלבה, שוקולד מומס ושברי מרנג.

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה