מאפינס טבעוניים עם בננה וחלב קוקוס

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8097041f-9b3e-4d8e-8992-3335223e2d5a','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8097041f-9b3e-4d8e-8992-3335223e2d5a','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15]]);})

באדיבות מירי וזאני
מבית הטבע "שורשים" יבנה

מאפים נטולי ביצים ומוצרי חלב, מזינים להפליא וקלים מאוד להכנה:

פשוט מערבבים הכל עם כף עץ.

 12 יחידות

 חומרים:

3 בננות, חצויות לאורכן

1 וחצי כוסות קמח 70% מלא

1/2 כוס שיבולת שועל להכנה מהירה

1 וחצי כפיות אבקת אפייה

1/4 כפית אבקת סודה לשתייה

1/4 כוס קמח שקדים (או שקדים טחונים דק)

1/3 כוס סוכר קנים

1 כפית תמצית וניל טהור

1/2 כוס חלב קוקוס

1/4 כוס שמן קוקוס בכבישה קרה או שמן אחר

1/4 כוס אננס מיובש, קצוץ גס (לא חובה)

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר (מנ'זטים).
  2. מעבדים את הבננות במעבד מזון בפולסים, רק עד שהן קצוצות אך לא מרוסקות.
  3. בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, שיבולת השועל, אבקת האפייה, הסודה לשתייה וקמח השקדים.
  4. מוסיפים למעבד המזון יחד עם הסוכר, השמן, תמצית הווניל וחלב הקוקוס. מעבדים בכמה פולסים, רק עד לקבלת תערובת אחידה.

   5.מוסיפים את האננס ומערבבים. ממלאים בתערובת את השקעים כדי 3/4 מגובהם. אופים בתנור       החם 20-25 דקות, עד שהמאפינס זהובים וקיסם המוחדר למרכזם יוצא נקי.


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה