סלט אפרסמונים וגרעיני חמנייה
26.06.12 / 13:43

באדיבות השף אבי אביטן ל'נסיה' צומת ראם
צילום: אילן נחום
מרכיבים:
4 אפרסמונים
4 גבעולי סלרי
1 פלפל צ'ילי אדום טרי
חופן גרעיני חמניה ודלעת
מרכיבים לרוטב:
כף חרדל דיז'ון
כף דבש
כף סילאן תמרים
כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס מיץ לימון
1/2 כוס חומץ
1/2 כוס שמן זית
כף סוכר
תיבול לפי הטעם: מלח ופלפל שחור
אופן הכנה:
חותכים גס את האפרסמונים, הסלרי והפלפל צ'ילי, בוזקים את הרוטב מערבבים ומוסיפים את גרעיני החמניה והדלעת .
בתאבון