מתכון תה פרסי לשתייה לפני הצום ובסיום הצום

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d1373bf4-62c6-4cae-805e-d10f26bf575e','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d1373bf4-62c6-4cae-805e-d10f26bf575e','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15]]);})

באדיבות תה ויסוצקי

מתכון מסורתי בעדה הפרסית...ההמלצה היא להכין ולשתות לפני הצום וביציאה מהצום.     

מקלפים 4 תפוחים - לא חמוצים  (מומלץ להשתמש בתפוחים עם קליפה אדומה).

מגררים במגררת את התפוחים ושופכים את הגרר לקערה גדולה (כמו קערה להגשת קוקייטל קפריניה/סנגרייה).·      

מוסיפים לתפוחים המגוררים:

חליטה העשויה מחצי כוס מים רותחים עם תיון של חליטת תפוחים

צריך לחכות שהתיון יתמצה לפחות 3 דקות.·   

מוסיפים לקערה: 2 כפות מי ורדים, מים קרים - כ-1.5 ליטר, ומגש קרח שלם. 

מערבבים היטב ונהנים.


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה