מתכון תה פרסי לשתייה לפני הצום ובסיום הצום
24.09.12 / 16:50
באדיבות תה ויסוצקי
מתכון מסורתי בעדה הפרסית...ההמלצה היא להכין ולשתות לפני הצום וביציאה מהצום.
מקלפים 4 תפוחים - לא חמוצים (מומלץ להשתמש בתפוחים עם קליפה אדומה).
מגררים במגררת את התפוחים ושופכים את הגרר לקערה גדולה (כמו קערה להגשת קוקייטל קפריניה/סנגרייה).·
מוסיפים לתפוחים המגוררים:
חליטה העשויה מחצי כוס מים רותחים עם תיון של חליטת תפוחים
צריך לחכות שהתיון יתמצה לפחות 3 דקות.·
מוסיפים לקערה: 2 כפות מי ורדים, מים קרים - כ-1.5 ליטר, ומגש קרח שלם.
מערבבים היטב ונהנים.