מתכון לקינוח עשיר בטעמים : קוקיגלידה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2c6848be-b383-4394-aaa1-bfefdfc8968e','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,41061,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2c6848be-b383-4394-aaa1-bfefdfc8968e','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,41061,'Image','');},15]]);})

לקראת טו באב, רשת קפה גרג חולקת מתכון קינוח חגיגי ועשיר בטעמים - קוקיגלידה.

צילום: קונספטיק

רכיבים:

 

1 ק"ג קמח

540 גרם חמאה

770 גרם סוכר חום ככה

150 גרם ביצים

600 גרם שוקולד צ'יפס

12 גרם סודה לשתייה

17 גרם מלח

 

אופן ההכנה:

 

  1. מערבבים חמאה עם הסוכר במיקסר גיטרה עד שמקבלים מסה קרמית (אין גושי חמאה), ומוסיפים ביצים בהדרגה.
  2. מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים ומוסיפים למיקסר עד שנוצרת תערובת אחידה.
  3. מכדררים ומשטחים, מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש לטמפ' של 160 מעלות ואופים כ-7 דק או עד שהעוגיות משחימות.
  4. מצננים ומוסיפים כדור גלידה בין שתי עוגיות.

 

בתאבון 😊

 


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה