סלט עדשים חם

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('01d8b95f-644d-467f-bb2d-5f0674b76275','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,41061,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('01d8b95f-644d-467f-bb2d-5f0674b76275','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,41061,'Image','');},15]]);})

המותג מאסטר שף מציע מתכון נפלא לארוחה קלה, משביעה ומלאת בריאות, סלט עדשים חם!

צילום אפיק גבאי

מצרכים:

  • 2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות קטנות
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית לתיבול הדלעת
  • 3 כפות שמן זית לטיגון
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 קופסה עדשים ירוקות מאסטר שף, מסוננת
  • 2 כפות רוטב סויה מאסטר שף
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כפית כמון
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • רבע כוס שקדים קלויים

 

ההכנה:

מערבבים את קוביות הדלעת עם שמן זית ומעט מלח וצולים בתנור על תבנית מרופדת בנייר אפייה, למשך 20 דקות עד שהן משחימות.

 

במחבת רחבה מניחים שמן זית ובצל קצוץ, מערבבים מוסיפים את העדשים ואת קוביות הדלעת ומערבבים. מוסיפים רוטב סויה, מלח, פלפל, כמון וחומץ בלסמי, מוסיפים פטרוזיליה מערבבים ומסירים מהאש, מגישים עם שקדים קלויים מעל.

 


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה