מבשלים בנאות שז"ר

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('743b87e8-70ee-4afa-a6bc-cc3b35d7f192','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,33661,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('743b87e8-70ee-4afa-a6bc-cc3b35d7f192','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,33661,'Image','');},15]]);})

מתנ"ס נאות-שז"ר פותח שעריו לחובבי האוכל ולאניני הטעם ומזמין למפגשים קולינריים באווירה תרבותית וחוויתית.

 

                                                        

 

 

המפגש בין אוכל, אנשים ותרבות הינו מפגש עתיק יומין. מתנ"ס נאות שז"ר בעיר יקיים סדרת מפגשים, אחת לחודש בשעות הערב, בהם יוכלו תושבי העיר לבשל במגוון סגנונות, טעמים ואווירה. במתנ"ס מקווים להקים מספר קבוצות של ''מבשלים קהילה'' שיהוו קבוצה חברתית מגובשת, אשר תוכל להעשיר את חברי הקבוצה בניחוחות המטבח הביתי שלה ובחסות המתנ"ס. בהמשך ישתתפו חברי הקבוצה בטיולים קולינריים, מפגשים עם קבוצות בישול מערים אחרות ועוד. "מובטחים לנו ערבים טעימים ונעימים ומפגש תרבותי וחברתי מהנה", אומרת מנהלת המתנ"ס סמדר נבון.

 

המפגש הראשון יהיה עם המטבח היפני בהנחייתה של השפית אלה בר-לב שיתקיים ביום רביעי 10/6/15 החל משעה 19:00. סדנת הבישולNABE  נערכת בכלי מרכזי מסביב לשולחן וכוללת ירקות, בשר סטייק אנגוס חתוך לפרוסות, עוף, פיטריות, טופו, אטריות שעועית. הארוחה מוגשת בליווי רטבים יפניים, בריאה ומתאימה גם לרגישים לגלוטן ולחולי ציליאק. עלות למפגש פתיחה 180 ₪ לאדם, פרטים והרשמה בטלפון:                      08-9422393.

 

 

 

 


 
$(function(){setImageBanner('2d954ef0-de00-4b6b-a85f-0d14f65f76bf','/dyncontent/2017/12/12/e9de5294-91aa-4b94-9177-d3c263a77bf6.gif',3011,'עצמי אירועים',525,78,false,33663,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('c018976d-aacb-4684-90ca-ba30c17b529b','/dyncontent/2017/12/12/20467d86-4612-49fd-a8e8-466494a1b637.gif',3015,'עצמי עסקים',525,78,false,33664,'Image','');})
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה