עוגיות לפסח

עוגיות לוז – פקאן

חומרים:

כוס וחצי קמח שקדים

2 כפות קמח קוקוס (לא קוקוס טחון)

רבע כוס סילאן טבעי ללא סוכר

5 כפות חמאת אגוזי לוז 100% טבעית

כוס אגוזי פקאן קצוצים (כמובן לאחר השריה במים)

 

חומרים:

לעבד את כל המצרכים יחד, ליצור עיגולים ולשטח מעט, לנעוץ פקאן קצוץ מעל ולאפות 10 דקות בתנור 150 מעלות.

לשמור את העוגיות בכלי אטום, למרות שלא יישאר לכם הרבה זמן,יזללו אותם בצ'יק.

 

רולדת שוקולד סופר פוד

מצרכים:

לעבד יחד 2 כפות שמן קוקוס

כף אבקת קקאו ראוו פוד אורגנית

חצי כוס קמח שקדים

חצי כוס קמח קוקוס

4 כפות סילאן ללא סוכר

חצי כוס תערובת אגוזים קצוצים

2 כפות חמאת אגוזי לוז בכבישה קרה

הוראות הכנה:

ליצור רולדה, לפזר מעל מעט אגוזים/ שומשום, לעטוף בנייר כסף ולהקפיא שעה.

להוציא מההקפאה, לחתוך לפרוסות ולשמור במקרר.

 

לבריאות!

 

פסח כשר ושמח

ותזכרו שהכל עניין של בחירה.

אז תבחרו בריא - זה הכי נכון לגוף ולנשמה.

 

מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו