טבחים קטנים במתנ"ס נאות שז"ר
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3156a40f-b933-4df7-af90-38be9c926779','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,31010,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3156a40f-b933-4df7-af90-38be9c926779','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,31010,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3156a40f-b933-4df7-af90-38be9c926779','/dyncontent/2017/12/12/e9de5294-91aa-4b94-9177-d3c263a77bf6.gif',3011,'עצמי אירועים',525,78,true,31010,'Image','');},15]]);})
ילדים מבשלים במטבח זו חוויה נהדרת אך לא להורים, כי ילדים אוהבים להתנסות בידיים, להתלכלך וליצור.
במהלך השנה החולפת התקיים במתנ"ס נאות שז"ר חוג "סודות מתוקים", סדנאות בישול לילדי גן עד ג'. הילדים הצעירים קיצצו, לשו ובישלו מטעמים וקינוחים משקשוקה והכנת כריך בריאות לבית הספר ועד להכנת מאפינס מקושט במלאכית מבצק סוכר.
היתרונות שהתגלו בחוג הם לא רק חוויתיים אלא גם חינוכיים. הקוד המנחה היה בחינוך לתזונה נכונה ובריאה. גם ילדים סרבני אוכל מדופלמים נוטים להרחיב את מגוון הטעמים שלהם אם הם לוקחים חלק בתהליך יצירת המנה.
במסיבת סיום החוג בהדרכתה של איריס סירי, הכינו הילדים עם ההורים מנת קינוח וקיבלו תעודת שף צעיר וסינר פרי יצירתם של עובדים עם צרכים מיוחדים מבית אקשטיין.
$(function(){setImageBanner('b47556c9-eb2f-4327-a4e5-c0c9623ed49d','/dyncontent/2017/12/12/e9de5294-91aa-4b94-9177-d3c263a77bf6.gif',3011,'עצמי אירועים',525,78,false,31012,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('f41ac126-50a0-43f5-996f-b005d4883ab6','/dyncontent/2017/12/12/20467d86-4612-49fd-a8e8-466494a1b637.gif',3015,'עצמי עסקים',525,78,false,31013,'Image','');})
|
|
|
|