שיפודי פירות אקזוטיים ויבשים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6797847c-4171-4804-ba37-273d9b437264','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6797847c-4171-4804-ba37-273d9b437264','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,33532,'Image','');},15]]);})

באדיבות השף מוריס מונייר

צילום דניאל לילה

כמות: 8-10 סועדים

 זמן הכנה: 30 דקות

מצרכים:

20 מקלות שיפודים

1 אננס שלם טרי ומקולף

5-6 קיווי מקולף

1 סלסלת תותים טריים (בערך400 גרם)

פירות יבשים: שזיף מגולען, תפוז סיני (כמספר השיפודים)

לסירופ:

2 גבעולי טימין טרי

200 גר'סוכר

120 מ"ל מים או וודקה או כל אלכוהול אחר עם טעם לבחירה

1 כפית תמצית וניל

 הכנה:

  1. מפרקים את האננס מהמרכז הקשה והגס. חותכים את הפירות הטריים לגודל הרצוי (בצורה אחידה-כמה שאפשר). מומלץ כגודל ביס
  2. מפרקים את הפירות היבשים (היה והם דביקים אחד לשני), ומכינים אותם על מגש לצורך שזירה על מקלות השיפודים
  3. על מקלות השיפודים מסדרים את הפירות הטריים והמיובשים לפי סדר אחיד (מומלץ לגוון בצבעים). מניחים על מגש. טובלים את השיפודים עם הפירות בסיפופ ומצננים
  4. לסירופ: בסיר קטן ממיסים הנוזל עם הסוכר, הטימין והוניל

 מגישים כקינוח קר לצלחת מרכזית....


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה