מתכון לקינוח עשיר בטעמים : קוקיגלידה
אלדה נתנאל
30.07.19 / 08:00
לקראת טו באב, רשת קפה גרג חולקת מתכון קינוח חגיגי ועשיר בטעמים - קוקיגלידה.
רכיבים:
1 ק"ג קמח
540 גרם חמאה
770 גרם סוכר חום ככה
150 גרם ביצים
600 גרם שוקולד צ'יפס
12 גרם סודה לשתייה
17 גרם מלח
אופן ההכנה:
- מערבבים חמאה עם הסוכר במיקסר גיטרה עד שמקבלים מסה קרמית (אין גושי חמאה), ומוסיפים ביצים בהדרגה.
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים ומוסיפים למיקסר עד שנוצרת תערובת אחידה.
- מכדררים ומשטחים, מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש לטמפ' של 160 מעלות ואופים כ-7 דק או עד שהעוגיות משחימות.
- מצננים ומוסיפים כדור גלידה בין שתי עוגיות.
בתאבון 😊