בניית חדרי קירור והקפאה – כל מה שצריך לדעת

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4c89a93a-00ad-4861-97a1-afd8f78bfe5f','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,33990,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4c89a93a-00ad-4861-97a1-afd8f78bfe5f','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,33990,'Image','');},15]]);})

מה זה חדר קירור?
חדר קירור זהו חדר שהוא כעין מקרר גדול. חדר הקירור עשוי לשמש למטרות שונות כאשר הדבר החשוב ביותר הוא שיהיה מותאם למטרה. כלומר למוצרים אותם הוא אמור לקרר.

pixabay

חדרי קירור נמצאים בשימוש בהרבה מאוד מקומות בתעשייה. אנחנו מכירים את חדרי הקירור במפעלים לייצור מוצרי חלב, את חדרי הקירור בקצביות, חדרי הקירור במסעדות והרשימה עוד ארוכה.

על מנת שחדר הקירור אכן ייתן את המענה הנכון והמושלם, חשוב שהוא יהיה בנוי בצורה נכונה מבחינת יעילות הקירור. כי רק התאמה מושלמת של הטמפרטורה היא זו שתשמור באמת על טריות המזון ושאר המוצרים הנמצאים בחדר הקירור.

איך בונים חדר קירור או חדר הקפאה?

הבנייה של חדר קירור כרוכה בתכנון מדויק ומקצועי מראש כמו גם בעבודה של איש מקצוע שיידע איך וכיצד ליצור את המקרר הנכון והמתאים בהתאם לצורך.

את המקרר אפשר לבנות סתם כך בתוך חלל ריק בבית העסק כאשר שם יהיה צורך בהתקנת תשתיות מתאימות, התקנה של גופי קירורו והוספה של מערכת פיקוד ובקרה. אפשר גם לרכוש את המקרר שיגיע מוכן בהתאם למקום שיש בבית העסק עבורו. שתי האופציות הינן יעילות מאוד.

התאמה של חדר הקירור למטרה

הנקודה המשמעותית ביותר היא הטמפרטורה המדויקת של המקרר כאשר זה מה שלמעשה יעשה את המקרר ליעיל. מקרר שאמור לשמור על תרופות וציוד רפואי זקוק לטמפרטורה מאוד מסוימת כאשר חריגה ממנו כלפי מעלה או כלפי מטה עלולים להרוס את האפקט של התרופות או היעילות של הציוד. אותו הדבר עם גידולים חקלאיים. לכל סוג של פרי או ירק, צרכי קירור משלהם. חשוב לשים דגש על התאמה נכונה של הטמפרטורה כדי להפיק את הקירור היעיל.

חדר קירור בעידן הדיגיטלי

חדרי קירור בעידן הדיגיטלי של היום הם הרבה יותר יעילים וגם מאפשרים שליטה מלאה ובקרה כמעט בלי פספוסים. המערכות החכמות מתריעות בכל חריגה וכך אנחנו יכולים לשנות את הטמפרטורה באופן מידי כדי למנוע נזק של המוצרים הנמצאים בקירור. כך אין חשש מפני קירור יתר או לחילופין קירור שאינו מספק.

בגלל האפשרויות החדשניות שיש לנו היום בתחום הזה של חדרי הקירור הדיגיטליים, כמעט ואין מוצרים שמתקלקלים בגלל אחסון בתנאים לא נאותים. השליטה על כל מה שקורה במקרר היא מושלמת.

לסיכום –

חדרי הקירור המתקדמים הם הכרחיים ממש לצורך שמירה על חיי מדף ארוכים של מוצרי מזון שונים. כאשר חדרי הקירור מיועדים לבתי חולים, לבתי נרקחת וכדומה, הם מבטיחים קירור מדויק וגם לחות מדויקת על מנת שהתרופות וכל הציוד הרפואי יישמרו בדיוק כפי שהם אמורים להישמר.

במסעדות, בבתי קפה, מזנונים וכדומה, מבטיח חדר הקירור כי המזון יישמר היטב עם חיי מדף ארוכים.


 
$(function(){setImageBanner('e1fce39c-f274-4da8-9975-8933b4b493bd','/dyncontent/2017/12/12/20467d86-4612-49fd-a8e8-466494a1b637.gif',3015,'עצמי עסקים',525,78,false,33501,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('e8f3b844-e040-43c2-b19e-6d4a1f85639b','/dyncontent/2017/12/12/e9de5294-91aa-4b94-9177-d3c263a77bf6.gif',3011,'עצמי אירועים',525,78,false,33502,'Image','');})
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה